Team Lead Engineering

Solliciteer nu

Team Lead Engineering

Fulltime / Parttime

Full-time / Part-time · Platinaweg 4, 1362 JL Almere

De afdeling, Assembly Technology Expert (AKA Engineering): De afdeling bied technische ondersteuning aan zowel onze klanten als aan de andere afdelingen binnen ons bedrijf.

Nieuw zijn onze Expert Services die we aanbieden aan onze klanten (https://www.bossard.com/nl-nl/assembly-technology-expert/).

Binnen het team van drie engineers is expertise opgebouwd in alle aspecten van onze werkzaamheden.

Samen met jou als enthousiaste Team Lead zijn we klaar om Bossard Nederland naar een nog hoger niveau te brengen!

Jouw rol, Team Lead Engineering: Als leidinggevende Engineer ben jij de drijvende kracht van onze engineeringafdeling. Je bent het eerste aanspreekpunt en coördineert de activiteiten van het team. Met jouw leiderschapskwaliteiten stuur je een team van drie personen aan, begeleidt je projecten en adviseert onze klanten in de hightechindustrie. Je speelt een sleutelrol in het opstellen en bewaken van het afdelingsplan en staat garant voor slimme technische oplossingen.

OVER BOSSARD NEDERLAND:

Bossard Nederland, voorheen Jeveka, is een trotse dochteronderneming van de Bossard Group, een toonaangevend familiebedrijf dat al 190 jaar actief is in de industriële bevestigings- en assemblagetechnologie. Met ons hoofdkantoor in Zwitserland, meer dan 85 dochterondernemingen en ruim 3.000 medewerkers wereldwijd, behoren we tot de top 17 beste werkgevers van Europa.

Onze expertise strekt zich uit tot klantspecifieke oplossingen, merkartikelen, specials en standaardartikelen die we uit voorraad leveren. Onze klanten, voornamelijk in de machinebouw, High Tech, productietechnologie en mechatronica, vertrouwen op onze kennis en service.

Bij Bossard Nederland draait het niet alleen om wat we doen, maar ook om hoe we het doen. We hechten grote waarde aan loyaliteit, een lange termijn visie, continuïteit en samenwerking, begrijpen het belang van een goede werk-privé balans en bieden flexibele werktijden aan onze medewerkers.

Sluit je aan bij ons team en help mee aan de toekomst van industriële innovatie en ontdek hoe jij bij Bossard Nederland kunt groeien en je carrière vorm kunt geven!TAKEN:

 • Je maakt deel uit van het Leadership Team

 • Leidinggeven aan een team van drie goed getrainde Engineers

 • Aanspreekpunt voor onze grootste klanten

 • Afdelingsplan maken en bewaken

 • Begeleiden van klantprojecten, materiaalonderzoek en tekeningenbeheer

 • Bezoeken van klanten om onze Expert Services onder de aandacht te brengen en hiervoor aanbiedingen te maken

 • Organiseren van opleidingen/trainingen voor medewerkers en klanten

 • Samenwerking binnen de Bossard Groep en met onze leveranciers verder uitbouwen

FUNCTIE-EISEN:

 • HBO mechanical engineering
 • 2 tot 10 jaar ervaring in een vergelijkbare functie

 • Uitstekend in Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift, kennis van Duits is een pré.
 • Proactief, doortastend, commercieel, creatief en klant- en kwaliteitsgericht
 • Teamspeler met een coachende leiderschapsstijl

WAT WIJ BIEDEN:

Bossard Nederland biedt naast een concurrerend salaris en uitstekende secundaire arbeids- voorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen, een persoonlijk opleidingsbudget, een goede studiekostenregeling en een goede pensioenregeling, een uitdagende functie binnen een groeiende onderneming met volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen. Hybride werken is mogelijk.

Het salaris voor deze functie bedraagt minimaal € 3.650,- en maximaal € 5.500,- bruto per maand. De hoogte van het salaris en de salarisschaal zijn mede afhankelijk van je leeftijd, ervaring, opleiding en (relevante) werkervaring.

Bij Bossard Nederland werken wij met z'n allen aan een mooi bedrijfsresultaat. Dat wordt gewaardeerd met een mooie winstuitkering, die we met z'n allen delen!