Lead Mechanical Engineering

Solliciteer nu

 Lead Mechanical Engineer

Fulltime / Parttime

Full-time / Part-time · Platinaweg 4, 1362 JL Almere

ATE (Assembly Technology Expert) is verantwoordelijk voor de technische support aan onze interne en externe klanten. Zij geven onder andere advies over het kiezen van het juiste product of het beoordelen en ontwikkelen van klant specifieke producten. Daarnaast worden er technische projecten behandeld, niet alleen voor Bossard zelf, maar ook direct voor klanten. Hoe Bossard meerwaarde voor haar klanten realiseert zie je in dit filmpje: Bossard Proven Productivity

Voor deze dynamische afdeling, zijn wij op zoek naar een coördinator voor onze afdeling engineering.

OVER BOSSARD NEDERLAND:

Bossard Nederland, voorheen Jeveka, is een trotse dochteronderneming van de Bossard Group, een toonaangevend familiebedrijf dat al 190 jaar actief is in de industriële bevestigings- en assemblagetechnologie. Met ons hoofdkantoor in Zwitserland, meer dan 85 dochterondernemingen en ruim 3.000 medewerkers wereldwijd, behoren we tot de top 17 beste werkgevers van Europa.

Onze expertise strekt zich uit tot klantspecifieke oplossingen, merkartikelen, specials en standaardartikelen die we uit voorraad leveren. Onze klanten, voornamelijk in de machinebouw, High Tech, productietechnologie en mechatronica, vertrouwen op onze kennis en service.

Bij Bossard Nederland draait het niet alleen om wat we doen, maar ook om hoe we het doen. We hechten grote waarde aan loyaliteit, een lange termijn visie, continuïteit en samenwerking, begrijpen het belang van een goede werk-privé balans en bieden flexibele werktijden aan onze medewerkers.

Sluit je aan bij ons team en help mee aan de toekomst van industriële innovatie en ontdek hoe jij bij Bossard Nederland kunt groeien en je carrière vorm kunt geven!TAKEN:

  • Je bent het eerste aanspreekpunt van Engineering en coördineert de werkzaamheden van de afdeling
  • Je stelt het jaarplan op en bewaakt de uitvoering hiervan
  • Je geeft leiding aan Engineering bestaande uit 3 personen
  • Je begeleidt projecten, materiaalonderzoek en tekeningenbeheer en bewaakt de planning
  • Je adviseert klanten op het gebied van constructie (co-engineering), zoals het op zoek gaan naar slimme technische oplossingen in de hightechindustrie
  • Je maakt aanbiedingen voor Engineering en ATE services aan klanten
  • Je organiseert opleidingen/trainingen aan medewerkers en klanten

FUNCTIE-EISEN:

  • HBO mechanical engineering
  • 2 tot 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie
  • Uitstekend in Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift, kennis van Duits is een pré.
Je bent proactief, doortastend, commercieel en klant- en kwaliteitsgericht. Je werkt graag samen en hebt een coachende stijl van leidinggeven. 

WAT WIJ BIEDEN:

Bossard Nederland biedt naast een concurrerend salaris en uitstekende secundaire arbeids- voorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen, een persoonlijk opleidingsbudget, een goede studiekostenregeling en een goede pensioenregeling, een uitdagende functie binnen een groeiende onderneming met volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen. Hybride werken is mogelijk.

Het salaris voor deze functie bedraagt minimaal € 3.250,- en maximaal € 4.850,- bruto per maand. De hoogte van het salaris en de salarisschaal zijn mede afhankelijk van je leeftijd, ervaring, opleiding en (relevante) werkervaring.

Bij Bossard Nederland werken wij met z'n allen aan een mooi bedrijfsresultaat. Dat wordt gewaardeerd met een mooie winstuitkering, die we met z'n allen delen!