IT manager

Solliciteer nu

IT manager

Bij Bossard Nederland zijn we op zoek naar een IT manager om ons team te komen versterken.

Fulltime · Platinaweg 4, 1362 JL Almere

Bossard Nederland, voorheen Jeveka, is een trotse dochteronderneming van de Bossard Group, een toonaangevend familiebedrijf dat al 190 jaar actief is in de industriële bevestigings- en assemblagetechnologie. Met ons hoofdkantoor in Zwitserland, meer dan 85 dochterondernemingen en ruim 3.000 medewerkers wereldwijd, behoren we tot de top 17 beste werkgevers van Europa.

Onze expertise strekt zich uit tot klantspecifieke oplossingen, merkartikelen, specials en standaardartikelen die we uit voorraad leveren. Onze klanten, voornamelijk in de machinebouw, High Tech, productietechnologie en mechatronica, vertrouwen op onze kennis en service.

Bij Bossard Nederland draait het niet alleen om wat we doen, maar ook om hoe we het doen. We hechten grote waarde aan loyaliteit, een lange termijn visie, continuïteit en samenwerking, begrijpen het belang van een goede werk-privé balans en bieden flexibele werktijden aan onze medewerkers.

Sluit je aan bij ons team en help mee aan de toekomst van industriële innovatie en ontdek hoe jij bij Bossard Nederland kunt groeien en je carrière vorm kunt geven!

Functie: 

Met de integratie van Jeveka en Bossard, is Jeveka’s organisatie in Almere op IT vlak volop in beweging. Je komt in deze positie het lokale team als motiverende leidinggevende versterken en bent verantwoordelijk voor de beschikbaarheid en het onderhoud van de IT infrastructuur en aanverwante technologische systemen. Je speciale aandacht gaat daarbij uit naar Azure Cloud en Microsoft Dynamics 365 (Finance & Operations).

In deze positie geef je leiding aan de IT afdeling met 3-4 collega’s. Met hen zorg je ervoor dat de Nederlandse IT infrastructuur aansluit op het wereldwijde IT beleid van Bossard en dat gerelateerde procedures en richtlijnen worden nageleefd. Je beheert en bewaakt daarbij het budget voor technologische aankopen en lopende operationele projecten. Naast de selectie en aansturing van externe technologie-leveranciers en ISV’s, bewaak je de oplevering van hun projecten qua tijdigheid, kosten en kwaliteit. 

Je bent er uiteraard verantwoordelijk voor dat alle systemen veilig en schaalbaar zijn, en een stabiele gebruikersomgeving leveren. Waar nodig start je projecten om processen efficiënter en effectiever te laten verlopen. Vanuit je expertise werk je samen met andere afdelingen, zowel lokaal als internationaal. Je identificeert, inventariseert en analyseert daarbij actief de wensen en behoeften op het gebied van IT Infrastructuur en vertaalt die naar concrete oplossingen. In deze positie rapporteer je aan de General Manager.

Profiel:

  • HBO werk- en denkniveau met een opleiding informatiemanagement of een vergelijkbare opleiding;
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare positie;
  • Kennis van Azure Cloud, Microsoft Dynamics 365 (Finance & Operations) en op de hoogte van ontwikkelingen en trends binnen de IT branche;
  • Goede en gedegen kennis van ITIL;
  • Ervaring met budgetbewaking en financiële planning van IT projecten;
  • Analytisch ingesteld met probleemoplossend vermogen en besluitvaardig;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en in staat een team van professionals coachend te motiveren en aan te sturen;
  • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheid in Nederlands en Engels.

Wat wij bieden: 

Bossard Nederland biedt naast een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen, een persoonlijk opleidingsbudget, een goede studiekostenregeling en een goede pensioenregeling, een uitdagende functie binnen een groeiende onderneming met volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen.

Het salaris voor deze functie bedraagt minimaal € 4.300,- en maximaal €7.100,- bruto per maand. De hoogte van het salaris is mede afhankelijk van je leeftijd, opleiding en (relevante) werkervaring.

Bij Bossard Nederland werken wij met z'n allen aan een mooi bedrijfsresultaat. Dat wordt gewaardeerd met een mooie winstuitkering, die we met z'n allen delen!

Is dit jouw volgende stap? Reageer dan met een recent cv en een motivatie waarin jouw kennis en ervaring duidelijk naar voren komen. Stuur jouw sollicitatie naar: Boelen Advies Groep, de heer Fred Twigt, via deze link of reageer via onderstaande sollicitatiebutton. Wij zetten jouw reactie dan door.