Assistent inkoper

Solliciteer nu

Assistent inkoper

Bij Bossard Nederland zijn we op zoek naar een Assistent inkoper om ons team te komen versterken. Je bent de spil tussen de administratie en de inkopers en je hebt regelmatig contact met onze leveranciers. Je maakt deel uit van het gehele inkoopproces, van de offerteaanvraag tot aan de verwerking van de orderbevestiging.

Full-time · Platinaweg 4, 1362 JL Almere

Over Bossard Nederland: 

Bossard Nederland, voorheen Jeveka, is een trotse dochteronderneming van de Bossard Group, een toonaangevend familiebedrijf dat al 190 jaar actief is in de industriële bevestigings- en assemblagetechnologie. Met ons hoofdkantoor in Zwitserland, meer dan 85 dochterondernemingen en ruim 3.000 medewerkers wereldwijd, behoren we tot de top 17 beste werkgevers van Europa.

Onze expertise strekt zich uit tot klantspecifieke oplossingen, merkartikelen, specials en standaardartikelen die we uit voorraad leveren. Onze klanten, voornamelijk in de machinebouw, High Tech, productietechnologie en mechatronica, vertrouwen op onze kennis en service.

Bij Bossard Nederland draait het niet alleen om wat we doen, maar ook om hoe we het doen. We hechten grote waarde aan loyaliteit, een lange termijn visie, continuïteit en samenwerking, begrijpen het belang van een goede werk-privé balans en bieden flexibele werktijden aan onze medewerkers.

Sluit je aan bij ons team en help mee aan de toekomst van industriële innovatie en ontdek hoe jij bij Bossard Nederland kunt groeien en je carrière vorm kunt geven!

Werkzaamheden: 

 • Het voorbereiden van inkoopaanvragen en inkooporders;
 • Inkooporders/-aanvragen reclameren en het behandelen van verkoop levertijd reclames;
 • Het bewaken van de status van orderbevestiging en levertijden;
 • Het controleren van de inkoopfacturen;
 • Het invoeren en beheren van leveranciersprijzen, artikelgegevens, leverancierscondities en -documentatie in het ERP systeem;
 • Het meedenken over verbeteringen t.a.v. de processen van de inkoopadministratie;

Functie-eisen: 

 • HBO/MBO 4 opleiding in administratieve richting; 
 • Nevi MIL of Nevi I is een pré;
 • Kennis van MS Office;
 • Uitstekende beheersing van Excel (o.a. verticaal kunnen zoeken); 
 • Kennis in woord en geschrift van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat zoeken wij? 

Het is belangrijk dat je accuraat, proactief en oplossingsgericht werkt. Je bent betrokken en een echte teamplayer. Je houdt je graag bezig met informatieanalyse en hebt een goed cijfermatig inzicht. In deze functie heb je direct contact met onze leveranciers, je bent daarom ook sociaal vaardig en representatief. 

Wat bieden wij? 

Bossard Nederland biedt naast een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen, een persoonlijk opleidingsbudget, een goede studiekostenregeling en pensioenregeling, en een uitdagende functie binnen een groeiende onderneming met volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen. Thuiswerken hoort tot de mogelijkheden.

Het salaris voor deze functie bedraagt minimaal € 2.450,- en maximaal € 3.400,- bruto per maand. De hoogte van het salaris is mede afhankelijk van je opleiding en (relevante) werkervaring.

Bij Bossard Nederland vinden we een goede werk-/privé balans erg belangrijk. Flexibele werktijden en deels thuiswerken behoren daarom tot de mogelijkheden. We werken met z’n allen aan een mooi bedrijfsresultaat. Dat wordt gewaardeerd met een mooie winstuitkering die we met z’n allen delen!